Etusivu

VKK

Lajit

Kurssit

Harjoitusajat

Kisaottelijat

Uutiset

Tapahtumat

Tapahtumat

Naisten itsepuolustusseminaari 27.4.2014

Sunnuntaina tusinan verran naisia tutustui VKK:n Krav Maga vetäjien Ari Leinon ja Minna Laineen johdolla itsepuolustustilanteisiin sopiviin tekniikoihin. 5 tuntia kestäneessä seminaarissa käytiin läpi monipuolisesti erilaisia tilanteita ja niihin sopivia lyönti-, potku- ja irrottautumistekniikoita. Alla kuvassa kokeillaan kyynarpäälyöntiä.


Naisten potkunyrkkeilyleiri 7.4.2013 keräsi kolmisenkymmentä osallistujaa!

Anne Katas ja Camilla Viksten vetivät yksipäiväisen naisille suunnatun potkunyrkkeilyleirin sunnuntaina 7.4.2013 VKK:n salilla. Leirille osallistui kolmisenkymmentä harrastajaa eri puolilta Suomea. Leirillä keskityttiin alapotkutekniikoihin tulevia Porin SM -kisoja silmällä pitäen. Kuviin pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa.


Naisten potkunyrkkeilyleiri 6.-7.10.2012 saavutti suuren suosion

Anne Katas ja Camilla Viksten vetivät potkunyrkkeilyleirin 6.-7.10. Vantaan Kamppailukeskuksessa. Vain naisille suunnattu potkunyrkkeilyleiri oli huikea menestys, kun viitisenkymmentä lajin harrastajaa ympäri Suomea Oulua myöten osallistui leirille viikonloppuna. Myös vetäjät olivat todella tyytyväisiä leirin saamaan suosioon sekä harrastajien asenteeseen treenata. Klikkaa kuviin tästä. Leiristä on myös Potkunyrkkeilyliiton sivuilla. Klikkaa juttuun tästä.

Yhteistyökumppanit

Saneeraustalo

Pekka Niska

Varmatie Oy

Fairtex

Adidas

CC-Company

Leader

Stadium